Tradycyjnie wyprowadzany metodą wielofazową zakwas żytni z dodatkiem mąki razowej przeniesie Cię w podróż do korzeni tradycji chleba razowego, jednocześnie wprowadzając unikalny smak ziaren słonecznika. Każdy kęs to połączenie tradycyjnego chleba razowego z lekkim, naturalnym posmakiem, który podkreśla świeżość.
| Wartość odżywcza | w 100 g | w porcji 450 g | % RWS w porcji 450 g |
|---|---|---|---|
| Wartość energetyczna | 962 kJ / 229 kcal | - | - |
| Tłuszcz | 8,2 g | - | - |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g | - | - |
| Węglowodany | 30 g | - | - |
| w tym cukry | 0,8 g | - | - |
| Błonnik | 3,5 g | - | - |
| Białko | 7,1 g | - | - |
| Sól | 1,2 g | - | - |
W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza
w zakładce Kontakt
W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza
w zakładce Kontakt