Skład: DROŻDŻÓWKA JAGODZIANKA 100 g
mąka pszenna, nadzienie jagodowe 31 % [mrożone jagody 40 %, nadzienie o smaku jagodowym (zagęszczony przecier jabłkowy (pozostałość dwutlenku siarki), cukier, aronia 36% (pozostałość dwutlenku siarki), borówka 0.1%, błonnik, regulator kwasowości (kwasek cytrynowy), zagęszczacz (guma guar), substancja żelująca (pektyny) konserwant (sorbinian potasu), aromat, barwnik (węgiel roślinny)), woda, cukier, zagęszczacz (skrobia modyfikowana)], woda, cukier, olej roślinny (oleje roślinne (słonecznikowy, słonecznikowy całkowicie uwodorniony, kokosowy całkowicie uwodorniony), woda, regulator kwasowości (koncentrat cytrynowy)), koncentrat ciasta drożdżowego (mąka pszenna, serwatka w proszku (mleko), emulgatory (E481, E471, E472e), spulchniacze (E450i, E450ii, E431, sól, olej rzepakowy, aromaty, stabilizator(E466), jaja w proszku, barwnik (katroteny), cukier, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)), drożdże, środek do nabłyszczania (białka mleka, laktoza, regulator kwasowości (węglan sodu)), cukier wanilinowy (cukier, etylowanilina)
Wartości odżywcze: DROŻDŻÓWKA
JAGODZIANKA 100 g
| Wartość odżywcza |
w 100 g |
w porcji 100 g |
% RWS w porcji 100 g |
| Wartość energetyczna |
1159 kJ / 275 kcal |
- |
- |
| Tłuszcz |
6,9 g |
- |
- |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
3,5 g |
- |
- |
| Węglowodany |
47 g |
- |
- |
| w tym cukry |
17 g |
- |
- |
| Błonnik |
1,8 g |
- |
- |
| Białko |
5,3 g |
- |
- |
| Sól |
0,01 g |
- |
- |
W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza
w zakładce Kontakt
W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza
w zakładce Kontakt