Chrupkie, cienkie, orkiszowe pieczywo z posypką z nasion sezamu i ziaren słonecznika.
Szczepy bakterii zakwasu pszennego dobieraliśmy długo i starannie. Nie zawodzą nas one już od 2015 roku. Wybraliśmy najlepsze kultury, które pozostają naszą tajemnicą. Wyprowadzanie zakwasu przed produkcją trwa minimum 20 godzin. Następnie starannie miesimy ciasto, kształtujemy pojedyncze sztuki, prowadzimy powolną fermentację, wypiekamy, studzimy i pakujemy świeże pieczywo – wszystko w rzemieślniczej technologii.
To właśnie dlatego nasze produkty są tak kruche i smakowite – po prostu „rzemieślnicze”.
Wartość odżywcza | w 100 g | w porcji 25 g | % RWS w porcji 25 g |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1891 kJ / 452 kcal | 465 kJ / 111 kcal | 6 % |
Tłuszcz | 20 g | 5 g | 7 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,4 g | 0,6 g | 3 % |
Węglowodany | 46 g | 11 g | 4 % |
w tym cukry | 1,9 g | 0,46 g | <1 % |
Błonnik | 10 g | 2,5 g | - |
Białko | 17 g | 4,3 g | 9 % |
Sól | 1,6 g | 0,4 g | 7 % |
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). Opakowanie 200 g zawiera 8 sugerowanych porcji produktu.
Produkt może zawierać: gluten z owsa, orzeszki arachidowe i inne orzechy, jaja, soję, mleko, dwutlenek siarki oraz produkty pochodne.
W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza
w zakładce Kontakt
W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza
w zakładce Kontakt