Ser & Dynia 200 g Pieczywo chrupkie Galicia BIO


Ser & Dynia 200 g Pieczywo chrupkie Galicia BIO


Bogate w błonnik
Źródło białka
Bez konserwantów
Z zakwasem naturalnym!
Niska zawartość cukrów

Pieczywo chrupkie BIO z dodatkiem zakwasu pszennego oraz posypką z sera Gouda i pestek dyni. 

Pieczywo chrupkie wytwarzamy z certyfikowanych surowców, które w połączeniu z naszą wyjątkową recepturą nadają pieczywu unikatowy smak i aromat. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży piekarniczej potrafimy połączyć nowoczesne trendy żywieniowe z tradycją i z dumą oddajemy w Państwa ręce Pieczywo chrupkie BIO

 

Posiadamy certyfikat BIO, który jest potwierdzeniem wdrożonych przez nas restrykcyjnych wymagań produkcji ekologicznej. 

Bogate w błonnik
Źródło białka
Bez konserwantów
Z zakwasem naturalnym!
Niska zawartość cukrów
Pieczywo chrupkie Galicia BIO Ser & Dynia 200 g

Skład: Pieczywo chrupkie Galicia BIO Ser & Dynia 200 g

mąki pełnoziarniste 61% (pszenica* 55%, żyto* 6%), ser Gouda* 21% (mleko), nasiona dyni* 15%, zakwas pszenny 12% (mąka pszenna*, woda), mąka kukurydziana*, olej słonecznikowy [olej słonecznikowy*, przeciwutleniacz (ekstrakt z rozmarynu*)], drożdże*, siemię lniane brązowe*, nasiona sezamu*, sól morska, suchy zakwas żytni* (mąka żytnia*, kultury bakterii), mąka jęczmienna*, skrobia ziemniaczana*, *składniki pochodzące z upraw ekologicznych

Wartości odżywcze: Pieczywo chrupkie Galicia BIO Ser & Dynia 200 g

Wartość odżywcza w 100 g w porcji 28.6 g % RWS w porcji 28.6 g
Wartość energetyczna 1824 kJ / 436 kcal 520 kJ / 124 kcal 6 %
Tłuszcz 18 g 5,2 g 7 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,6 g 1,6 g 8 %
Węglowodany 46 g 13 g 5 %
w tym cukry 0,87 g 0,25 g <1 %
Błonnik 8,8 g 2,5 g -
Białko 18 g 5,1 g 10 %
Sól 1,6 g 0,47 g 8 %

Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). Opakowanie zawiera 7 porcji po 28,6 g.

Produkt może zawierać: gluten z owsa i orkiszu, orzeszki arachidowe i inne orzechy, jaja, soję, dwutlenek siarki oraz produkty pochodne.

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

Skład: Pieczywo chrupkie Galicia BIO Ser & Dynia 200 g

mąki pełnoziarniste 61% (pszenica* 55%, żyto* 6%), ser Gouda* 21% (mleko), nasiona dyni* 15%, zakwas pszenny 12% (mąka pszenna*, woda), mąka kukurydziana*, olej słonecznikowy [olej słonecznikowy*, przeciwutleniacz (ekstrakt z rozmarynu*)], drożdże*, siemię lniane brązowe*, nasiona sezamu*, sól morska, suchy zakwas żytni* (mąka żytnia*, kultury bakterii), mąka jęczmienna*, skrobia ziemniaczana*, *składniki pochodzące z upraw ekologicznych

Wartości odżywcze: Pieczywo chrupkie Galicia BIO Ser & Dynia 200 g

Wartość odżywcza w 100 g w porcji 28.6 g % RWS w porcji 28.6 g
Wartość energetyczna 1824 kJ / 436 kcal 520 kJ / 124 kcal 6 %
Tłuszcz 18 g 5,2 g 7 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,6 g 1,6 g 8 %
Węglowodany 46 g 13 g 5 %
w tym cukry 0,87 g 0,25 g <1 %
Błonnik 8,8 g 2,5 g -
Białko 18 g 5,1 g 10 %
Sól 1,6 g 0,47 g 8 %

Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). Opakowanie zawiera 7 porcji po 28,6 g.

Produkt może zawierać: gluten z owsa i orkiszu, orzeszki arachidowe i inne orzechy, jaja, soję, dwutlenek siarki oraz produkty pochodne.

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt