Dynia & Ser 200 g Pieczywo Chrupkie


Dynia & Ser 200 g Pieczywo Chrupkie


Wysoka zawartość błonnika pokarmowego
Niska zawartość cukrów
Źródło białka

Chrupkie, cienkie, mieszane pieczywo z posypką z pestek dyni i sera Ementaler.

Szczepy bakterii zakwasu pszennego dobieraliśmy długo i starannie. Nie zawodzą nas one już od 2015 roku. Wybraliśmy najlepsze kultury, które pozostają naszą tajemnicą. Wyprowadzanie zakwasu przed produkcją trwa minimum 20 godzin. Następnie starannie miesimy ciasto, kształtujemy pojedyncze sztuki, prowadzimy powolną fermentację, wypiekamy, studzimy i pakujemy świeże pieczywo – wszystko w rzemieślniczej technologii. 

To właśnie dlatego nasze produkty są tak kruche i smakowite – po prostu „rzemieślnicze”.

Wysoka zawartość błonnika pokarmowego
Niska zawartość cukrów
Źródło białka
Pieczywo Chrupkie Dynia & Ser 200 g

Skład: Pieczywo Chrupkie Dynia & Ser 200 g

mąki pełnoziarniste 51% (mąka pszenna pełnoziarnista 33%, mąka orkiszowa pełnoziarnista 9%, mąka żytnia pełnoziarnista 3%, mąka owsiana pełnoziarnista 3%, mąka jęczmienna pełnoziarnista 3%), zakwas pszenny 25 % (mąka pszenna, woda), pestki dyni 16 %, ser Ementaler 14 % (mleko, skrobia, sól, kultury bakterii, podpuszczka), siemię lniane brązowe, ziarna słonecznika, oliwa z oliwek extra virgin 3 %, drożdże, mąka kukurydziana, sól morska, mąka słodowa jęczmienna, nasiona sezamu, ekstrakt słodu jęczmiennego (słód jęczmienny, jęczmień, woda), mąka pszenna

Wartości odżywcze: Pieczywo Chrupkie Dynia & Ser 200 g

Wartość odżywcza w 100 g w porcji 25 g % RWS w porcji 25 g
Wartość energetyczna 1905 kJ / 456 kcal 476 kJ / 114 kcal 6 %
Tłuszcz 21 g 5,2 g 8 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,3 g 1,3 g 7 %
Węglowodany 44 g 11 g 4 %
w tym cukry 1,8 g 0,46 g <1 %
Błonnik 9,3 g 2,3 g -
Białko 18 g 4,6 g 9 %
Sól 1,7 g 0,43 g 7 %

Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). Opakowanie 200 g zawiera 8 sugerowanych porcji produktu.

Produkt może zawierać: orzeszki arachidowe i inne orzechy, jaja, soję, dwutlenek siarki oraz produkty pochodne.

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

Skład: Pieczywo Chrupkie Dynia & Ser 200 g

mąki pełnoziarniste 51% (mąka pszenna pełnoziarnista 33%, mąka orkiszowa pełnoziarnista 9%, mąka żytnia pełnoziarnista 3%, mąka owsiana pełnoziarnista 3%, mąka jęczmienna pełnoziarnista 3%), zakwas pszenny 25 % (mąka pszenna, woda), pestki dyni 16 %, ser Ementaler 14 % (mleko, skrobia, sól, kultury bakterii, podpuszczka), siemię lniane brązowe, ziarna słonecznika, oliwa z oliwek extra virgin 3 %, drożdże, mąka kukurydziana, sól morska, mąka słodowa jęczmienna, nasiona sezamu, ekstrakt słodu jęczmiennego (słód jęczmienny, jęczmień, woda), mąka pszenna

Wartości odżywcze: Pieczywo Chrupkie Dynia & Ser 200 g

Wartość odżywcza w 100 g w porcji 25 g % RWS w porcji 25 g
Wartość energetyczna 1905 kJ / 456 kcal 476 kJ / 114 kcal 6 %
Tłuszcz 21 g 5,2 g 8 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,3 g 1,3 g 7 %
Węglowodany 44 g 11 g 4 %
w tym cukry 1,8 g 0,46 g <1 %
Błonnik 9,3 g 2,3 g -
Białko 18 g 4,6 g 9 %
Sól 1,7 g 0,43 g 7 %

Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). Opakowanie 200 g zawiera 8 sugerowanych porcji produktu.

Produkt może zawierać: orzeszki arachidowe i inne orzechy, jaja, soję, dwutlenek siarki oraz produkty pochodne.

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt