Czekoladowy 22 g Jaglak


Czekoladowy 22 g Jaglak


Dodatek miodu pszczelego
Źródło błonnika pokarmowego
Odpowiednie dla wegetarian

Baton na bazie prosa ekspandowanego z dodatkiem miodu pszczelego, mlecznej czekolady oraz kakao.

Batony zbożowe Galicia, to pyszna przekąska na bazie prosa ekspandowanego z dodatkiem miodu, który daje oryginalną nutę słodyczy. Została stworzona specjalnie dla tych, którzy żyją w biegu i nie chcą rezygnować z cennych składników w diecie.

 

Batony wypiekane są pod okiem piekarzy, którzy posiadają długoletnie doświadczenie i dzięki temu całość tworzy unikalny smak.

 

W ofercie znajdziecie 4 produkty, które różnią się od siebie smakami. Z pewnością każdy wielbiciel batonów znajdzie coś dla siebie.

Ciesz się każdym dniem z Batonami Galicia i żyj aktywnie. 

Dodatek miodu pszczelego
Źródło błonnika pokarmowego
Odpowiednie dla wegetarian
Jaglak Czekoladowy 22 g

Skład: Jaglak Czekoladowy 22 g

proso ekspandowane 25%, syrop glukozowy, tłuszcz kokosowy, miód pszczeli 12%, cukier trzcinowy, wiórki kokosowe, ryż ekspandowany, czekolada mleczna 8% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy]*, płatki kukurydziane [kaszka kukurydziana 92%, cukier, sól, ekstrakt słodowy z jęczmienia, regulator kwasowości (fosforan sodu)], kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2%, wanilia mielona, *Cocoa mass minimum 34%

Wartości odżywcze: Jaglak Czekoladowy 22 g

Wartość odżywcza w 100 g w porcji 22 g % RWS w porcji 22 g
Wartość energetyczna 2029 kJ / 484 kcal 444 kJ / 106 kcal 5%
Tłuszcz 22 g 4,8 g 7%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g 3,9 g 20%
Węglowodany 64 g 14 g 5%
w tym cukry 28 g 6,1 g 7%
Błonnik 3,6 g 0,8 g -
Białko 5,8 g 1,3 g 3%
Sól 0,15 g 0,03 g 1%

Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal). Opakowanie zawiera 1 porcję produktu.

Produkt może zawierać: gluten z pszenicy, orkiszu, żyta i owsa, nasiona sezamu, jaja, orzeszki arachidowe i inne orzechy, dwutlenek siarki oraz produkty pochodne.

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

Skład: Jaglak Czekoladowy 22 g

proso ekspandowane 25%, syrop glukozowy, tłuszcz kokosowy, miód pszczeli 12%, cukier trzcinowy, wiórki kokosowe, ryż ekspandowany, czekolada mleczna 8% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy]*, płatki kukurydziane [kaszka kukurydziana 92%, cukier, sól, ekstrakt słodowy z jęczmienia, regulator kwasowości (fosforan sodu)], kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2%, wanilia mielona, *Cocoa mass minimum 34%

Wartości odżywcze: Jaglak Czekoladowy 22 g

Wartość odżywcza w 100 g w porcji 22 g % RWS w porcji 22 g
Wartość energetyczna 2029 kJ / 484 kcal 444 kJ / 106 kcal 5%
Tłuszcz 22 g 4,8 g 7%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g 3,9 g 20%
Węglowodany 64 g 14 g 5%
w tym cukry 28 g 6,1 g 7%
Błonnik 3,6 g 0,8 g -
Białko 5,8 g 1,3 g 3%
Sól 0,15 g 0,03 g 1%

Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal). Opakowanie zawiera 1 porcję produktu.

Produkt może zawierać: gluten z pszenicy, orkiszu, żyta i owsa, nasiona sezamu, jaja, orzeszki arachidowe i inne orzechy, dwutlenek siarki oraz produkty pochodne.

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt