Pieczywo chrupkie na zakwasie z posypką z 3 ziaren: nasion siemienia lnianego brązowego, nasion sezamu oraz ziaren słonecznika.
Chrupkie Pieczywo Chrupak to produkt, który powstaje z naturalnego zakwasu za pomocą tradycyjnych metod wypieku, pod czujnym okiem naszych piekarzy z wieloletnim doświadczeniem. Tym, co odróżnia nasze produkty od podobnych wypieków z krajów skandynawskich, jest bogactwo smaku osiągnięte dzięki najlepszym użytym składnikom:
Ciasto swój charakterystyczny smak oraz wysoką zawartość prozdrowotnych składników zawdzięcza użyciu najlepszych gatunkowo mąk o wysokim wyciągu: pszennej grahamki, żytniej razowej, orkiszowej z pełnego przemiału.
Dodatki są tym, co sprawi, że nasze pieczywo nie ma szansy znudzić się i spowszednieć. Każdy ma szansę znaleźć coś dla siebie.
Wartość odżywcza | w 100 g | w porcji 22.5 g | % RWS w porcji 22.5 g |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1908 kJ / 456 kcal | 423 kJ / 101 kcal | 5 % |
Tłuszcz | 20 g | 4,5 g | 7 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,2 g | 0,5 g | 3 % |
Węglowodany | 46 g | 10 g | 4 % |
w tym cukry | 1 g | 0,23 g | < 1 % |
Błonnik | 10 g | 2,3 g | - |
Białko | 18 g | 4 g | 8 % |
Sól | 1,4 g | 0,32 g | 5 % |
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). Opakowanie zawiera 8 porcji po 22,5 g.
Produkt może zawierać: gluten z owsa i orkiszu, orzeszki arachidowe i inne orzechy, jaja, mleko, soję, dwutlenek siarki oraz produkty pochodne.
W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza
w zakładce Kontakt
W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza
w zakładce Kontakt