3 Ziarna 180 g CHRUPAK Pieczywo Chrupkie


3 Ziarna 180 g CHRUPAK Pieczywo Chrupkie


Wysoka zawartość błonnika pokarmowego
Źródło białka
Niska zawartość cukrów

Pieczywo chrupkie z posypką z 3 ziaren: nasion siemienia lnianego brązowego, nasion sezamu oraz ziaren słonecznika.

Pieczywo chrupkie Chrupak, to produkt który powstaje z naturalnego zakwasu za pomocą tradycyjnych metod wypieku, pod czujnym okiem naszych piekarzy z wieloletnim doświadczeniem. Tym, co odróżnia nasze produkty od podobnych wypieków z krajów skandynawskich, jest bogactwo smaku osiągnięte dzięki najlepszym użytym składnikom:

 

Ciasto swój charakterystyczny smak oraz wysoką zawartość prozdrowotnych składników zawdzięcza użyciu najlepszych gatunkowo mąk o wysokim wyciągu: pszennej grahamki, żytniej razowej, orkiszowej z pełnego przemiału.

 

Dodatki są tym, co sprawi, że nasze pieczywo nie ma szansy znudzić się i spowszednieć. Każdy ma szansę znaleźć coś dla siebie.

Wysoka zawartość błonnika pokarmowego
Źródło białka
Niska zawartość cukrów
CHRUPAK Pieczywo Chrupkie 3 Ziarna 180 g

Skład: CHRUPAK Pieczywo Chrupkie 3 Ziarna 180 g

mąka pszenna, siemię lniane brązowe 18%, mąka pszenna graham 12%, nasiona sezamu 10%, ziarna słonecznika 8%, mąka żytnia razowa 6%, gluten pszenny, siemię lniane złote, drożdże, mąka kukurydziana, oliwa z oliwek extra virgin 2%, sól morska, mąka słodowa jęczmienna, suchy zakwas żytni (mąka żytnia, woda, kultury bakterii), ekstrakt słodu jęczmiennego (słód jęczmienny, jęczmień, woda)

Wartości odżywcze: CHRUPAK Pieczywo Chrupkie 3 Ziarna 180 g

Wartość odżywcza w 100 g w porcji 22.5 g % RWS w porcji 22.5 g
Wartość energetyczna 1908 kJ / 456 kcal 423 kJ / 101 kcal 5 %
Tłuszcz 20 g 4,5 g 7 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2 g 0,5 g 3 %
Węglowodany 46 g 10 g 4 %
w tym cukry 1 g 0,23 g < 1 %
Błonnik 10 g 2,3 g -
Białko 18 g 4 g 8 %
Sól 1,4 g 0,32 g 5 %

Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). Opakowanie zawiera 8 porcji po 22,5 g.

Produkt może zawierać: gluten z owsa i orkiszu, orzeszki arachidowe i inne orzechy, jaja, mleko, soję, dwutlenek siarki oraz produkty pochodne.

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

Skład: CHRUPAK Pieczywo Chrupkie 3 Ziarna 180 g

mąka pszenna, siemię lniane brązowe 18%, mąka pszenna graham 12%, nasiona sezamu 10%, ziarna słonecznika 8%, mąka żytnia razowa 6%, gluten pszenny, siemię lniane złote, drożdże, mąka kukurydziana, oliwa z oliwek extra virgin 2%, sól morska, mąka słodowa jęczmienna, suchy zakwas żytni (mąka żytnia, woda, kultury bakterii), ekstrakt słodu jęczmiennego (słód jęczmienny, jęczmień, woda)

Wartości odżywcze: CHRUPAK Pieczywo Chrupkie 3 Ziarna 180 g

Wartość odżywcza w 100 g w porcji 22.5 g % RWS w porcji 22.5 g
Wartość energetyczna 1908 kJ / 456 kcal 423 kJ / 101 kcal 5 %
Tłuszcz 20 g 4,5 g 7 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2 g 0,5 g 3 %
Węglowodany 46 g 10 g 4 %
w tym cukry 1 g 0,23 g < 1 %
Błonnik 10 g 2,3 g -
Białko 18 g 4 g 8 %
Sól 1,4 g 0,32 g 5 %

Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). Opakowanie zawiera 8 porcji po 22,5 g.

Produkt może zawierać: gluten z owsa i orkiszu, orzeszki arachidowe i inne orzechy, jaja, mleko, soję, dwutlenek siarki oraz produkty pochodne.

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt